Beoordelingen van La Vera Pizza Hasselt

Recente recensies

4.0
Hans
18 september 2022

Prima lasagne en snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
16 september 2022
Wilco
9 september 2022
winne muijsers
5 september 2022

heel lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frank
4 september 2022
Caroline Broers-Stam
3 september 2022

Na half uurtje al in huis. Lekker pizza en durum. Alleen jammer dat als je met extra vlees besteld dit niet extra ham en salami is, maar durum?vlees.

Nyncke
28 augustus 2022

Snelle levering en heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

.
27 augustus 2022
G
26 augustus 2022
Gj
20 augustus 2022

Het eten van La Vera is prima. Vlees is goed gebakken en ook van een moi formaat. Een verbeterpunt voor La Vera is de meegeleverde saus. De bestelde pepersaus leek wel pepersoep zo vloeibaar. Dat mag best wel wat dikker.

Schra
20 augustus 2022
Wilco
19 augustus 2022

Netjes op tijd en lekkere Lamhacun kip

Eric
19 augustus 2022

Ja jullie vragen eigenlijk naar de bekende weg. De pizza......TOP. Bezorgen..............Top. En nee ik heb geen aandelen in de zaak.

Eric
16 augustus 2022

Pizza zo als pizza hoort te wezen. Kan maar 1 ding zeggen GA ZO DOOR.

Anita
14 augustus 2022
fred Beute
13 augustus 2022

Geen saus bij de lamacun

Carolien
12 augustus 2022

Op tijd geleverd, prima pizza’s en heerlijk warm!

H. Montanje
10 augustus 2022

Pizza capriciosa flink belegd en zeer smaakvol, ook de vegetariana was heerlijk. Bezorging op de minuut!

Kol
9 augustus 2022

Goede levering weer.

Beld
2 augustus 2022

waren heerlijk aldus visite. Zag er goed uit en snelle bezorging

Schuurman
1 augustus 2022
Bart
31 juli 2022

Erg lekkere pizza's op de afgesproken tijd klaar. Vriendelijk personeel

Wilco
31 juli 2022

Helaas ontbrak de bestelde wiskeysaus

S
29 juli 2022

Telefonisch contact gehad of het snel geleverd kon worden. Dat kon, en is inderdaad ook gebeurt.

Gert-Jan
23 juli 2022

Keurig op tijd bezorgd. Vlees was goed en mooi gegrild. Alleen jammer dat de champignonroomsaus meer weg had van champignonsoep, dit had best wat dikker mogen zijn.

H. Montanje
21 juli 2022

grote pizza met veel smaak, goede garnering; levertijd ca. 20 min later, wel goed warm.

H vd Reijden
10 juli 2022

Snel en lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anne Hegeman-Veldman
9 juli 2022

Snel bezorgd, lekker eten

van den Beld
5 juli 2022

Tegen verwachting in echt heerlijke pizza's. Lekker dun dus zeker voor herhaling vatbaar

Bert
29 juni 2022

Lekkere pizza, en op de afgesproken tijd!

Jacco
25 juni 2022
titanic
20 juni 2022

duurt lang om op te halen

Kolstee
14 juni 2022

Snel en goed!

Henk Emens
7 juni 2022

Bestelling kwam een uur te laat

Inge
5 juni 2022

Erg jammer dat er nauwelijks groente op de pizza zat, dit zijn we niet gewend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bianca Visser
31 mei 2022

Er staat op de website dat je vanaf 5 uur kunt bestellen. Bij de deur werd mij verteld dat ze pas om 5 uur beginnen te bakken. Wellicht niet zo handig, gezien het feit je dus wel om 5 uur kan bestellen. Moest ruim een half uur wachten op mijn bestelling

bea
30 mei 2022

Het was allemaal lekker, alleen jammer dat er geen brood en geen dressing bij de salade zat...

John sellis
28 mei 2022

Was snel en kwam warm aan!

Wout van Dalfsen
26 mei 2022

Had vanavond voor 19.00 besteld , kreeg om iets voor 21.00 mijn bestelling. 2 uur later.En ik geef toe , het huisnummer moest niet 33 zijn maar M.G.Simondsstraat 3 .ik verwacht daarom ook dat ik de helft van het bedrag van € 18,50 terug krijg..Ik heb zowel de pizza als de aardappelschijfjes direct in de groene container gegooid.ik hoop dat je morgen contact met mij op neemt.Wout van Dalfsen, 06 - 11 60 70 25. M.G.Simondsstraat 3 , 8281ce Genemuiden

J de groot
11 mei 2022

Nette zaak en goed eten

Eriy
6 mei 2022

Prima pizza, niet te vet, lekkere bodem. Ook de biefstuk was prima gebakken.

Jacco
30 april 2022
A.Visscher
28 april 2022
José
28 april 2022

We hadden een broodje shoarma en een broodje super shoarma besteld. Toen de bestelling was gebracht waren het 2 gewone shoarma. Ik had wel extra betaald voor de grotere. Verder was het vlees koud. We hebben hierover gebeld maar ze zouden het onthouden bij de volgende bestelling. Daar heb je toch niets aan 🤷🏼‍♀️

Wilco
22 april 2022

Helaas weer te laat. Dit keer ruim 3 kwartier. Wel beetje klaar mee nu. Gebeurd nu echt te vaak.

Eva
17 april 2022

Eten was lekker, bezorging was sneller dan aangegeven.

Yvonne
16 april 2022

Heerlijk gegeten, op tijd bezorgd.

F
15 april 2022

Snel, warm en lekker

Annonie
11 april 2022

Heel lekker eten, en ook heel snel bezorgd Ik raad jullie om hier te bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

B Kamphof
9 april 2022

Weer een heerlijke pizza genoten an La Vera.

D
8 april 2022

Lekker snel bezorgd! En warm, dus dikke prima

Wilco
8 april 2022

Lekker op tijd en lekker warm. Dit keer erg tevreden

Kenn Eenkhoorn
8 april 2022

Super lekkere pizza als altijd! Fijne bediening en ook altijd op tijd klaar!

Ton
2 april 2022
Wouter Van der Zwan
28 maart 2022

op de menukaart staat dat er naast patat of aardappekschijfjes ook gemengde salade wordt geserveerd. Gister had ik een falafel schotel besteld, en daar zat geen gemengde salade bij. Met gemengde salade smaakt z'n broodje toch echt beter. Dit is helaas niet de eerste keer, ik heb het ook al een aantal keer bij mijn doner schotel gehad. Het eten is heerlijk, maar het zou fijn zijn als dit niet meer vergeten wordt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kevin
27 maart 2022

Om 18.00 eten besteld, bezorgtijd zou 18.45 zijn. Het eten kwam na 2 x bellen pas om 20.30

Anoniem
26 maart 2022

Om 17:00 besteld voor leveren 18:00. Het volk komt 19:00 aankakken. Vervolgens verrekken ze het om een goede pizza te bezorgen, want wij kregen een verrekte andere pizza. Er werd beloofd snel een nieuwe pizza te leveren, dit duurde echter nog weer verrekte lang (1,5 uur later). Amen

Hasselt
17 maart 2022

goede prijs en kwaliteits-/smaakverhouding

Wim
16 maart 2022

De bezorging was 40 minuten later dan initieel aangegeven. Dat kan door drukte een keer gebeuren. Echter ontvingen we de bestelling pas 15 minuten nadat de bevestiging werd ontvangen dat de bestelling onderweg zou zijn. Als gevolg van de lange bezorgtijd waren de pizza’s al deels afgekoeld en taai.

Geesje
15 maart 2022

Goed op tijd bezorgd en het eten was heerlijk!!

Akkerman
14 maart 2022
Kolk
8 maart 2022

Bestelling was een half uur te laat de biefstuk was droog had aardappelschijfjes bestelt kreeg patat

Anoniem
6 maart 2022

Bezorging naar Genemuiden duurde echt veelste lang! Moest bijna 2 uur op mijn eten wachten.

Dijk
5 maart 2022

Lekker! Pizza en kapsalon.

Wilco
4 maart 2022

Helaas een half uur te laat. En vorige keer een uur te laat. Dat is wel erg matig. Eten was wel goed overigens

Mark Schuitemaker
28 februari 2022

Eerste keer besteld! En zeer tevreden 👍🏼 Heerlijke gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jacco
27 februari 2022

Top keurig optijd geleverd en erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Edith Boessenkool
27 februari 2022
Jan
25 februari 2022

Snel bezorgd, ruime porties

J
24 februari 2022
Ilja
24 februari 2022

Lekker, warm en veel. Nog bezorgd voor de aangegeven tijd. Voor herhaling vatbaar

Schuurman
24 februari 2022

Eten was lekker. Alleen de sausjes ontbraken.

Naomi
23 februari 2022

Onvriendelijke bezorger. Koude pizza en hele droge kip

Joost
22 februari 2022

Altijd lekker en snelle levering!

Simon
22 februari 2022

Superlekker, keurig en op tijd bezorgd. Petje af!

Snijder
13 februari 2022

Top

Marrie van der Sluis
7 februari 2022
Andries Feenstra
5 februari 2022

Had 18:05 uur besteld geschate tijd zal 18:50uur zijn maar 10min later was het er al top service

Ck
4 februari 2022
Anne
31 januari 2022

Heerlijk gegeten weer!

Sabien
30 januari 2022

Snelle bezorging, lekkere pizza

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anne
29 januari 2022

Eten opzich was zeer smakelijk! Bezorging was circa 30 minuten na aangegeven verwachtte bezorgtijd en het was helaas niet al te warm meer.

Michel
23 januari 2022

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bastiaan
22 januari 2022

Super snelle bezorging 35 min eerder dan verwacht! Top.

Wilco
21 januari 2022

Helaas een mindere ervaring. Eten was te laat en ook nog niet warm. Zeker de groente was eigenlijk koud. Erg jammer. Normaal altijd erg te spreken.

Milagro
19 januari 2022

Laatste bestelling was top. Eten was lekker en goed op temperatuur. Bezorging op 1min na op tijd

Mirthe van der Linden
10 januari 2022

We hadden de specifieke tijd van 19:45 ingevoerd bij de bestelling, en toch kwam het een half uur eerder aan. Wat als we er niet waren, huh? Wat dan? Gelukkig waren we thuis, maar anders...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anne
8 januari 2022

Heerlijke smaakvolle pizza

Henk
4 januari 2022
Jacco
2 januari 2021

Goed eten keurig optijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Diego & Khloé
1 januari 2021

Heerlijk warm en goed eten! Bezorging ook altijd netjes zoals afgesproken optijd! Zeker een aanrader!

Anne
31 december 2021

Bezorging was netjes en keurig optijd! Eten was ook erg smakelijk. Broodjes doner mochten wat warmer zijn.

Aly
31 december 2021

Wat later bezorgd maar met excuses voor de late bezorging vanwege de drukte. De pizza's waren goed warm en heerlijk van smaak!!

Willem
29 december 2021

We hebben anderhalf uur moeten wachten op onze bestelling. De pizza’s waren niet meer warm.

Miranda
21 december 2021
Dekker
21 december 2021

Pizza was snel geleverd en echt lekker met verse ingrediënten.

Jacco
19 december 2021

Super fijne snelle levering erg lekker eten. Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ardie
19 december 2021

Eten altijd goed, bezorging in Genemuiden altijd een uur later dan afgesproken is..

NM
18 december 2021

Pizza's erg lekker. Werd in het verleden de bezorgtijd nog gehaald, tegenwoordig veel te laat. Jammer.

Henrico
12 december 2021

Tijd komen ze niet na, waardoor we lang moesten wachten op het eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fancy
4 december 2021

Zeer netjes op tijd en eten nog prima op temperatuur.

Fam.Krabbe
3 december 2021

Lekker eten,goed op tijd,en het eten was nog warm...

Rita dijkslag
2 december 2021
G.van Asperen
27 november 2021

Eten om half 7 besteld maar kwam al voor 6 uur. Was niet erg warm meer.

Rick
20 november 2021
Gerard
17 november 2021

Lekkere pizza’s. Op tijd bezorgd en goede service bij een klein foutje.

Tenhove
16 november 2021

Top service, écht heerlijke pizza’s en alles volgens afspraak bezorgt!

Michel vd berg
13 november 2021
Kuijper
7 november 2021

De broodjes kebab waren lekker en de spaghetti en lasagne waren heerlijk. Bezorging was goed.

Andries
7 november 2021

2 pizza’s besteld, ze waren zoals altijd weer erg lekker en op tijd geleverd.

Eric
6 november 2021

Vandaag Kapsalon Dönner besteld! Was weer top! Bezorging was binnen een half uur

Janet
6 november 2021

Zoals altijd super lekker en snel geleverd.

van dalfsen
4 november 2021

uur te laat met bezorgen

Gijs
4 november 2021

Heerlijk gekruidt vlees, lekkere groenten en saus erbij. Ook de patat was erg lekker met speciale kruidenmix. Bestelling was keurig op tijd en het personeel was erg vriendelijk.

Kevin
3 november 2021
Kristel Wallinga
31 oktober 2021

Op tijd klaar, goed warm en lekker eten! Vriendelijk personeel

Bosma
29 oktober 2021
Kuijper
24 oktober 2021

Goede pizza’s en schotels

Josevanunen@hotmail.nl
21 oktober 2021

De pizza carbonara was vreselijk snotterig door de ei die erop zat. Erg jammer

Gerben
17 oktober 2021

Pizza bij La Vera is eigenlijk altijd goed. Wel vond ik het jammer dat de pitjes niet uit de rode peper waren gehaald.

Gera
11 oktober 2021

Ik wist niet dat het zo slecht kon, bestellen regelmatig eten hier. Maar dit was de druppel hoor.. 1: als ik sausjes bestel en daarvoor betaal dan wil ik ze ook graag krijgen! 2: bij beide menu’s heb ik aangegeven dat ik aardappelschijfjes wou, ik kreeg patat.. 3; de andere aardappelschijfjes waren vies doorbakken (al wel 3 keer gebakken) en koud 4: dan bestel je via jullie site, want dan krijg je een blikje drinken. Nou zelfs die kon er niet van af. 5; en dan zit je op zondag avond zo wat 2 uur te wachten op je eten!! BAH!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

G.van Asperen
8 oktober 2021

Champignons waren beetje zacht en niet echt warm.

Wilco
2 oktober 2021
JJV
1 oktober 2021

Prima pizza. Goed gevuld en lekkere bodem

tt
27 september 2021
Wilco
26 september 2021
Antes
23 september 2021

onze bestelling bleek achteraf de salade te missen. Vlees, kaas en friet van de kapsalon waren lekker.

van Olst
8 september 2021

Genoten van zeer goed belegde en overheerlijke pizza's

G.van Asperen
31 augustus 2021
Jan
23 augustus 2021

Prima weer. Warm en op de afgesproken tijd. Top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rick Houtman
18 augustus 2021

Pizza's waren vers en erg lekker! Goede service snelle levering.

Anoniem
15 augustus 2021

Prima snelle service. Eten was erg lekker. Kip besteld met paprika , ui en champignons. Champignons heb ik niet kunnen vinden in het eten. Dat was wel jammer. Kip had iets minder gemogen , ui paprika en champignons wat meer. Verder tevreden over de smaak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Andries
11 augustus 2021
Ad Akkerman
10 augustus 2021

Gewoon lekker makkelijk en zeer smakelijk en vriendelijke mensen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rl
8 augustus 2021

Smaakte super lekker!!

Geesje
8 augustus 2021

Altijd snelle bezorging. Eten is goed warm en deze keer dachten we dat het eten minder zout was dan anders. Positieve ontwikkeling (als dit bewust is gedaan). Zeer tevreden over de kwaliteit!

G.van Asperen
8 augustus 2021
Joos
5 augustus 2021

Perfectissimo. Kan niet anders zeggen.

Tom
24 juli 2021

Goed te vreten

Maartje binnendijk
24 juli 2021

Voor het eerst biefstuk besteld, en zeker voor herhaling vatbaar! Het was erg lekker! Bedankt weer!

Eenkhoorn
23 juli 2021
Gerben
16 juli 2021

Zoals altijd snel bezorgd en een top kwaliteit.

Wim
11 juli 2021

Bezorging was stipt op tijd, top! Het aanvinken van extra groente op een Hawaï pizza is geïnterpreteerd als het toevoegen van paprika en ui. De ui had echt weggelaten mogen worden, want dat maakt de smaak er helaas niet beter op. Verder prima pizza’s! Extra ananas was ook goed geweest…

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wilco
11 juli 2021
Aly
10 juli 2021

Super snelle service en heerlijk eten! Eten was bij bezorging nog goed heet.

Fam Veldman
9 juli 2021

Heerlijke pizzas zoals pizza hoort te zijn: lekkere knapperige koek en goed gevuld. Aanrader!

MB
4 juli 2021

Extra broodje besteld, stond zelfs op de bon gemarkeerd, maar zat niet bij de bestelling. Dit was niet de eerste keer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

ND
4 juli 2021

We moesten ongeveer anderhalf uur op onze bestelling wachten, best lang. Nadat ik had gebeld was het er met 10 minuten.......

Volkers
28 juni 2021

Voor de zoveelste keer ruim 1 1/2 uur moeten wachten op de bestelling..... Eten is verder super daar mankeert het niet aan

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van den berg
27 juni 2021

Bezorgen was een half uur te laat

A nieuwdorp
24 juni 2021

Vriendelijke mensen, heerlijk gegeten!

Helen
17 juni 2021

Verkeerde pizza gekregen, hier contact over gehad en de oplossing was korting de volgende keer ipv het brengen van de juiste pizza... benieuwd of dit ook gebeurd zonder code oid. Pizza zelf was prima, al had deze niet mijn voorkeur. Bezorging verder was goed en snel

Wilco
6 juni 2021

Op tijd, warm en goede kwaliteit

Jessica
3 juni 2021

Ik vind de kwaliteit minimaal. Ga deze geruchten niet opnieuw bestellen. Bezorging was prima maar had graag een tijdsindicatie gehad via de bevestigingsmail

Frank
31 mei 2021

Bezorging gevraagd om 18:00 en exact 18:00 bezorgd. Warm en lekker. 👍🏻👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A.
25 mei 2021

Eten was niet echt warm en waren 45 minuten later dan aangegeven zonder er bericht over te geven...zeer jammer....

Wilco
16 mei 2021

Lekkere pizza en op tijd!!

Jasper Tuinman
13 mei 2021

Was erg koud eten en moesten 2,5 uur wachten op onze bestelling.

Christel
13 mei 2021

3 uur wachten op een paar pizza's en een calzone vind ik wel er lang. 10 voor 6 bestellen en 9 uur bezorgen is toch slecht!!!!

HVDS
13 mei 2021

Snelle bezorging en goed op temperatuur

Doorn
12 mei 2021

Lekker eten, prima bezorging. Het eten was goed warm, wederom niets op aan te merken. De saus klopte alleen niet met wat we hadden besteld, kan gebeuren?!

Ik
5 mei 2021
GaitJoa
2 mei 2021

Lekkere pizza lekker vet heerlijk dikke aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk
1 mei 2021

Eten was goed, alleen jammer dat een extra bijbesteld turksbroodje. Pitabrood is geworden

Duinen Ferdi
27 april 2021
Wilmer
27 april 2021

Erg snel bezorgd(Koningsdag) en weer erg lekker!

Pelle
27 april 2021

Wederom weer lekker gegeten! Vanavond de kapsalon kip geproefd, super! En de bezorger kwam op de afgesproken tijd, super!

Wim
27 april 2021

Eten was prima in orde en smakkelijk.

Wilco
26 april 2021
Andries
21 april 2021
Jan
19 april 2021

Prima, lekker warm en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerwin
18 april 2021

Snel bezorgd en heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wilco
17 april 2021
Zwitser
14 april 2021

Onze eerste ervaring met La Vera Pizza Hasselt was uitstekend.

Frank
12 april 2021
Sabrina
11 april 2021
Wilco
3 april 2021

Ossenhaas was prima!

Zielman
2 april 2021

Snel klaar , lekker warm en goede smaak

Johan
28 maart 2021

Prima eten en goede bezorging.

Janneke
21 maart 2021

Snelle goede service..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jelle Woord
21 maart 2021
Wilco
21 maart 2021

Had de entrecote. Was erg lekker. Groente had iets warmer gemogen.

Doorn
20 maart 2021

Bezorging via site van la vera ging makkelijk, mooi vlot (iets minder dan 30 minuten, en dat rond etenstijd) Pizza's waren lekker warm/heet bij aankomst en zeer smakelijk!

AB
20 maart 2021

Binnen een half uur bezorgd. De pizza was heerlijk en ook goed warm!

Willy
20 maart 2021

Goed van smaak en belegd Warm Netjes bezorgd Een aanrader

Inge
11 maart 2021

Top. Heel goed eten en snel bezorgd.

J.
10 maart 2021
John
7 maart 2021

Super lekker altijd.🤩

Jarno
7 maart 2021

Het eten smaakte prima en werd zelfs 10 minuten voor de tijd bezorgd. Al met al zeer tevreden.

Gerwin
6 maart 2021

De beste pizzeria van Hasselt!

Jacco
4 maart 2021
Aly
27 februari 2021

Snel geleverd en heerlijke warme pizza's

Hasselter
26 februari 2021

Weer heerlijke pizza’s gegeten.

Jacolien
20 februari 2021

Altijd heerlijke pizza’s!!

JB
20 februari 2021

Kapsalon was heel goed. Het werd alleen een half uur te laat bezorgd, ondanks dat ik een uur en drie kwartier van tevoren had besteld.

jan.
19 februari 2021

zeer tevreden.......

Nr12
14 februari 2021

Het spijt me zeer, wat duurde het ongelofelijk lang. Ben het niet van jullie gewend, maar 2 uur wachten is exorbitant. En als het zo druk is, neem dan even contact op om dat door te geven. Wel zo netjes lijkt me?! Aangezien eten ook beleving is, drukt dit de kwaliteit ook. Spijtig

Peter
14 februari 2021

Belangrijkste is de kwaliteit en die was meer dan OK. Zelf had ik een kleine pizza besteld maar kreeg toch de grote normale variant, zeker niet erg maar toch. Dat de pizza's een half uur later kwamen dan gevraagd vind ik wel een dingetje. Wel een erg vriendelijke bezorger, maakt het weer een beetje goed. Overall toch dik tevreden.

Henri
13 februari 2021

Na een uur wachten op de bezorging, zelf maar heen gereden omdat de telefoon ook niet werd opgepakt. Jammer.

Herman
10 februari 2021

1,5 uur moeten wachten..... en dan komt de bezorgster nog op de fiets ook met deze weers omstandigheden.....

Mulder
9 februari 2021

Wij hadden 2x lahmacun, heerlijk gevuld maar voor ons net iets TE gevuld. Deze hebben wij liever iets minder gevuld en beter vast te houden zonder alles eruit valt :)

Pieter
7 februari 2021

Heerlijk En Mooi Op Tijd. SUPER

Lotte van de Sande
7 februari 2021
Jacco
6 februari 2021
Batenburg
5 februari 2021

Het werd op tijd geleverd en was lekker, de patat was heerlijk op smaak, bij bezorgt huis maaltijden is dit meestal slap maar nu niet, de temperatuur was iets minder.

Mpleizr
31 januari 2021

Op tijd geleverd, Eten kon iets warmer maar dat is nou eenmaal een ding met bezorging.

Jacco
29 januari 2021
Ter wee
28 januari 2021

Het was heerlijk

Rook
24 januari 2021

Eten is heerlijk! Wegens drukte een bestelling verwisseld en kreeg mijn man de verkeerde. Gebeld en werd gelijk opgelost! Service is super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Heleen
24 januari 2021
E.
23 januari 2021

Héérlijk. Prima verpakt.

Janet
22 januari 2021

Super lekker altijd!

j feenstra
22 januari 2021

Lekker gegeten en precies op tijd. Zullen we zeker x weer doen

Asselter
21 januari 2021

Weer de vingers erbij opgegeten : )

Henk
20 januari 2021

Pizza's smaakten prima; helaas ontbrak bij de salade het Italiaans broodje. De bezorging was een klein kwartier te laat; vreemd dat ik anderhalf uur later een mail ontvang met de mededeling dat de bestelling onderweg is. Hier gaat iets fout!

Marco
17 januari 2021

Was lekker en genoeg. En snel bezorgt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jb
17 januari 2021

Lekkere pizza’s, maar jullie bezorgers moeten beter kijken wat ze moeten bezorgen. Nu vergeten ze me de kapsalon te geven, maar ik lette er al op, omdat ze al de vorige 2 keer ook een pizza in de auto hadden laten liggen en ze weer weg wouden rijden. Ik kon ze toen nog net op tijd stoppen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roel
17 januari 2021
Roy
10 januari 2021

Goeie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frank
4 januari 2021

Optijd, warm en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hennie
3 januari 2020

Helaas was de pizza koud De pasta was wel warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bisschop
2 januari 2020

Uitstekende kwaliteit, snel en goed verzorgd bezorgd.

Jan
31 december 2020

Zoals gewoonlijk... heerlijk

Marije Drost
31 december 2020

De pizza’s waren goed warm en lekker, maar helaas waren alle toppings en kaas naar een kant geschoven, dus een beetje een rommeltje in de doos.

Jody
29 december 2020

Heerlijk eten!

Marjan van Assen-Wink
27 december 2020

We moesten 1 uur wachten op ons eten. Daardoor ook niet zo zin meer in het eten Wat we besteld hadden. Bel ons dan op om te zeggen dat het lang duurt. Of meerdere auto's laten rijden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marloes
27 december 2020

Eten kwam een half uur te laat, werd door de bezorger op de deurmat gegooid en er kon nog geen hallo van af. De pizza's waren koud en er zat net zoveel beleg op de kleine pizza als op de grote pizza. We misten verder de appelmoes bij het kidsmenu. Jammer jongens, we zijn zo anders gewend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marion
27 december 2020

Pizza was goed maar de bestelling kwam een dik uur te laat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jacqueline
27 december 2020

Heerlijke pizza's, met dunne bodem. Altijd op tijd klaar

NM
26 december 2020
Hasselter
25 december 2020

Smakelijk als altijd!!

westrik
24 december 2020

lekker en keurig gesneden; heerlijk!

Spoelder
23 december 2020

Moeten te lang wachten meer dan een uur. Dan is de trek over erg jammer

Zieleman
22 december 2020

Wij hebben ander half uur op onze pizza moeten wachten. Na een uur hebben we gebeld en kregen we te horen dat de pizza nog in de oven, etc moest. Dit viel ons best tegen.

anoniem
2 december 2020

heerlijk super

Spijkerman
29 november 2020

Bezorging snel en de xxl kapsalon is echt xxl!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

FB
29 november 2020

Helaas was het eten koud toen het bij ons kwam.

Mark
28 november 2020

2 en half uur moeten wachten tot me eten kwam en dan vervolgens mist er ook nog de saus. Beetje jammer

Hans
26 november 2020

Wederom prima. De calzones waren super lekker.

Hans
25 november 2020

Alles perfect voor elkaar. Prima pizza en lasagna. Keurig op tijd bezorgd.

Frank
22 november 2020

Warm, lekker en op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Batenburg
22 november 2020

Het eten was koud bij bezorging, heel jammer. We zaten met lange tanden te eten, warm gemaakt in de oven

Abi
16 november 2020

Wollah was lekker

Aerts
16 november 2020

Bestelling keurig op tijd geleverd! Pizza’s goede prijs/kwaliteit verhouding👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rianne
12 november 2020

De bestelling werd meer dan 45 minuten te laat geleverd.

Larissa
11 november 2020

Sinds we in Hasselt wonen (april 2020) halen we regelmatig wat te eten van La Vera. Altijd lekker eten, snel klaar en vriendelijk geholpen. We blijven zeker komen.

Erica
1 november 2020

Beetje jammer dat de pizza 1 uur en 10 minuten te laat werd bezorgd.

Karst
1 november 2020
Ten kate
31 oktober 2020

De champignons in knoflook waren heerlijk. Van 2 pizza's waren de randen erg hard. Pizza smaakte verder prima

Alise
26 oktober 2020

De Lahmacun vond ik te pittig en te weinig groente. Maar dat is persoonlijke smaak. Bezorging zou om 18:00 zijn, dit werd 18:45 echt veel te laat. Vooral de schotel was al aardig afgekoeld.

Ton
25 oktober 2020

18217WJB Datum en tijd: 2020-10-24 18:48 Bezorgtijd: Zo snel mogelijk Update van uw bestelling bij La Vera Pizza: Uw bestelling is onderweg! za 24 okt. 21:16 dit zegt genoeg dacht ik zo!!!

Pieter
24 oktober 2020

Randen helemaal zwart en als ik een pizza met Spaanse Pepers bestel, dan is het gek dat die er niet op zitten, gewoon op de pizza doen wat er op hoort graag.... Heel jammer voor dat geld.

Jacco
24 oktober 2020
Jan
24 oktober 2020

Lang moeten wachten op ons eten kleine 2uur. Eten was lauw en de bijgestelde sauzen ontbraken. Was dus een teleurstelling.

Scania Hasselt
24 oktober 2020
Mark
17 oktober 2020

Op tijd bezorgd en eten was goed en warm. Top dus .

Anoniem
17 oktober 2020

Om half 6 besteld en om 8 uur pas ons eten... Niet blij mee. Halve avond zitten wachten. Eten verder redelijk

Winanda Vahl
17 oktober 2020
Hasselter
14 oktober 2020

Weer heerlijk gegeten!

Imdi
9 oktober 2020
Astrid
7 oktober 2020
Maaike
4 oktober 2020

Heerlijk eten, bestelling komt optijd en was goed warm. Opmerkingen volgen ze ook op. In 1 woord, top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vdb
3 oktober 2020

Kk lekker

Gerjon
26 september 2020

Bezorging was optijd. Pizza was lekker wat aan de koude kant. De kapsalon was helemaal niet meer warm. Jammer want kan lekkerder zijn als deze warm is.

Roy
24 september 2020

Goeie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roy
19 september 2020
Visser
13 september 2020

Prima service en snelle levering

Eric
3 september 2020

Was vandaag minder goed als anders!! Weinig smaak en niet super warm...

S Nijmeijer
23 augustus 2020

Het eten wat laat, erg laat! 18.00 bestelling gedaan, 19.17 gebeld. Toen pas de bestelling opgemerkt door de dame die ik aan telefoon had. Eten wat prima!

Ellen Joosten
23 augustus 2020

Goed gevulde pizza’s dat maakt men wel eens anders mee

Iris van Dijk
23 augustus 2020

Goed eten, uur te laat met bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob
21 augustus 2020

Zoals altijd een prima pizza en precies op tijd klaar.

Sandra
17 augustus 2020

bezorging volgens tijdafspraak en lekker eten met genoeg variatie op de kaart

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Andries
14 augustus 2020
Gezien Stam
9 augustus 2020

de pizza was heerlijk

BasTam
8 augustus 2020
Hasselt
5 augustus 2020

Weer twee super lekkere pizza’s!

Alet Van Mulligen
2 augustus 2020

Goede service! Snel klaar en erg lekker ! Mocht wel iets warmer zijn .