Beoordelingen van La Vera Pizza Hasselt

Recente recensies van La Vera Pizza Hasselt

4 sterren na 13 reviews

, 12-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verkeerde pizza alleen, kan denk ik een keer gebeuren. Verder netjes op tijd bezorgt en 2 drankjes erbij gekregen.

, 12-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Goede service! Perfecte timing en pizza smaakte ook super!

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Slechte half verbrande spare ribs

, 31-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een heerlijke pizza's en zeer snelle bezorging! Leuk dat we als extraatje een aantal blikjes drinken hebben ontvangen. Voor herhaling vatbaar, wij zijn tevreden over La Vera Pizza!

, 24-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had een kleine pizza pepperoni besteld met salami als extra topping. Ik kreeg een normale pizza pepperoni en een kleine pizza salami. De bestelling was dus niet helemaal goed gegaan en voor mij alleen ook echt teveel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere lahmacun en pasta bolognese. De bolognese had een smakelijke licht zure tomatensmaak met knoflook, het geheel was niet vet. De pasta was goed op smaak. Voor herhaling vatbaar.

, 05-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza en mooi op tijd bezorgd. Wij krgen er nu ook twee blikjes lekker frisdrank bij.

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kapsalon was goed gevuld en prima. Helaas verkeerde saus bijgeleverd.

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Eten was erg lekker

, 21-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde erg lang, verstond de meneer met bellen wanneer de bestelling komt niet. Matige kwaliteit

, 10-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelde kip was lekker en goed warm. De portie eten was royaal. De meegeleverde salade en aardappels waren nauwelijks eetbaar en zijn grotendeels in de vuilnisbak verdwenen. Leuke verrassing was het meegeleverde drankje van het huis.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.